Luxe, neerklapbare windschermen van OMRU Scheepsramen en windschermen

Onze luxe, neerklapbare windschermen voor de pleziervaart zijn een lust voor het oog. Zeker als ze zijn uitgerust met de gepatenteerde verborgen Stealth-scharnieren die tegen een geringe meerprijs leverbaar zijn. Deze innovatieve scharnieren worden niet zichtbaar op het profiel en de onderrand gemonteerd en doen geen afbreuk aan het design van het windscherm.

Designwindscherm met neerklapbaar middenpaneel

Onze product engineers werken voortdurend aan de doorontwikkeling van de designwindschermen voor de pleziervaart. Een andere belangrijke innovatie is het speciale profiel dat ervoor zorgt, dat het middenpaneel bij een 5- of 7-delig windscherm eenvoudig en soepel naar voren kan worden geklapt. Maar ook het volledige windscherm kan, zelfs door één persoon, gemakkelijk worden neergelaten. Het frame van de OMRU-windschermen is rondom gelast, met als resultaat een duurzaam stabiel product met een hoogwaardige uitstraling.

FlexFrame: u krijgt wat u ziet

Wij meten onze windschermen in met behulp van een FlexFrame: een ‘voorbeeld-windscherm’ waarmee wij de hoogte, breedte en schuinte volledig aanpassen aan uw wensen. U ziet zo direct hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Bijkomend voordeel: in de meeste gevallen hoeft u uw boottent niet te vervangen.

Benodigde onderrand

windscherm-1Voor het kunnen plaatsen van een windscherm is een vlakke rand nodig met een minimale hoogte van circa 4 cm. Is deze niet aanwezig, dan kunnen wij middels moderne technieken en zonder te lassen aan uw schip een onderrand verzorgen. Vraag ook hier naar onze scherpe tarieven. Twijfelt u of de bestaande onderbouw voldoet, schroom dan niet om contact op te nemen, wij geven vrijblijvend advies.

Klik hier voor een schets van de onderrand cq onderbouw.

Klik hier voor de pdf wegwijzer onderbouw OMRU windscherm.