Omru Scheepsramen Geen reacties

Op dit moment ondervinden nagenoeg alle leveranciers van scheepsramen problemen met de toelevering van glas. Dat komt met name omdat de meeste glasproducenten prioriteit geven aan bedrijfssectoren die grotere volumes afnemen. Met als gevolg dat ook onze gemiddelde doorlooptijd van een productieorder langer was dan normaal. Met de nadruk op ‘was’, want innovatief als wij zijn hebben wij dit probleem inmiddels opgelost.

Waar veel van onze concurrenten 6 weken moeten wachten op isolatieglas (veiligheidsglas met ISO614-certificaat), hebben wij het binnen 3 weken op onze productielocatie in Echt. Enkel glas hebben we zelfs al binnen 1 tot 2 weken in huis. Voor u betekent dit, dat vanaf nu de doorlooptijd van een order bij OMRU Scheepsramen weer op het oude niveau zit.

Heeft u speciale wensen op het gebied van warmte-isolatie, geluidsisolatie, lichtdoorlatendheid (getint glas / privacy glas) of inbraakwerendheid? Wij stellen voor u een glaspakket samen waarin we de ideale combinatie maken van spouwbreedte, glasdikte en (indien nodig) speciale zonwerende coatings om tot het gewenste resultaat te komen. Informeer naar de mogelijkheden: bel. 0475 580 488.