Omru Scheepsramen Geen reacties

NIEUWE RAMEN VOOR PLEZIERJACHT MARIJSE

Projectomschrijving

Plezierjacht Marijse

Ook in de pleziervaart worden onze ramen gewaardeerd. Zo gaf mevr. Lamot ons pas geleden de opdracht om alle ramen van haar motorjacht Marijse te vervangen. Dat is weer eens wat anders dan een binnenvaartschip. Dankjewel! En natuurlijk: een behouden vaart gewenst namens het team van OMRU.

Omru Scheepsramen Geen reacties

Nieuwe scheepsramen voor woonschip MS Victorine

Projectomschrijving

MS Victorine

Dhr. B. van Bellegem is de trotse eigenaar van een mooi woonschip in Gent. Hij bestelde bij ons een aantal nieuwe scheepsramen die hij vervolgens zelf heeft geplaatst. In een reactie liet hij weten dat hij erg tevreden is: “Alles past perfect en we zijn er heel blij mee. Nogmaals dank voor het perfecte werk en service!” Dankjewel voor deze mooie woorden. Daar doen we het voor!

Omru Scheepsramen Geen reacties

Luxe motor ‘Harlingen’ voorzien van OMRU ramen

Projectomschrijving

Project Harlingen

Een luxe motor heet het in scheepvaartjargon. Vanaf ca. 1900 werden dit soort schepen gebruikt voor allerlei vormen van vervoer over water. Zowel als vracht- en passagierschip. Tegenwoordig zien we ze natuurlijk vooral als pleziervaartuig. De Harlingen is een bijzonder mooie luxe motor. Wij mochten ‘m voorzien van nieuwe scheepsramen.

Omru Scheepsramen Geen reacties

Beste prijs-kwaliteit, mooie afwerking, zelf monteren

Projectomschrijving

MS Molecuul

Dhr. J van Kouwen koos ervoor om zelf mallen bij ons aan te leveren en zelf de nieuwe ramen te monteren op zijn motorjacht ‘Molecuul’.
Om meerdere redenen een slimme keuze, al zeggen we het zelf:

1️. Standaardprofielen van OMRU gemonteerd o.b.v. klemblokken is een topproduct voor een scherpe prijs.
2️. Aan de binnenkant mooi afgewerkt met een afwerkrubber (zie illustratie).
3. Zelf monteren = kosten besparen!
4️. Monteren kan al als het interieur nog niet helemaal klaar is = tijd besparen!
5️. Tussentijds de ramen (de)monteren bijv. voor een verfbeurt is heel eenvoudig = ergernis besparen!
6️. Isoleren op ca. 20 mm t.o.v. gat in plaat is gewoon mogelijk (zie illustratie).

Omru Scheepsramen Geen reacties

Tolle arbeit

Projectomschrijving

Familie Eifert

“Wir sind von der Windschutzscheibe wirklich begeistert und Theo hat eine tolle Arbeit gemacht.” Deze leuke reactie kregen we van de familie Eifert. Vorig jaar mochten we hun plezierjacht voorzien van nieuwe scheepsramen. Nu van een 5-delig neerklapbaar windscherm met verborgen Stealth-scharnieren. Inclusief de benodigde onderrand. Die onderrand meten wij vakkundig in naar de ronding van het stuurhutdak en monteren wij d.m.v. schroeven en verlijmen. Dat is een bewuste keuze: met laswerk is de kans op brandgevaar groot en loop je het risico dat de lak aan de buitenkant wordt beschadigd. Meer weten hierover? Bel Yvo de Ruijter: (0) 475 580 488.

Omru Scheepsramen Geen reacties

Rangeerlocomotief met OMRU-ramen

Projectomschrijving

BS Machinebeglazing

Het is weer eens wat anders dan een binnenvaartschip of plezierjacht. Maar onze standaard raamprofielen zijn ook uitermate geschikt voor ‘op het spoor’. Aan BS Machinebeglazing leverden we een aantal zakramen voor toepassing in de cabine van een rangeerlocomotief. De ramen kunnen voor 1/2 of 1/4 worden geopend of op een speciale tochtstand worden gezet. Onze opdrachtgever heeft de ramen eenvoudig zelf gemonteerd op basis van klemblokken. En inmiddels zijn de eerste vervolgopdrachten al binnen.

Omru Scheepsramen Geen reacties

Volklapraam voor uw plezierjacht

Projectomschrijving

Familie Dringelburg 

Ramen voor uw plezierjacht kunt u bij OMRU bestellen in diverse uitvoeringen. Vast raam, schuifraam, klapraam. En kiest u voor een klapraam, dan is de volgende vraag: moet het raam voor de helft, voor driekwart of helemaal naar binnen of buiten klappen? De familie Dringelburg koos voor een volklapraam dat wij in Stevensweert op hun plezierjacht monteerden d.m.v. klemblokken. “Wir freuen uns, dass es so schön geworden ist.” Altijd leuk om te horen.

Omru Scheepsramen Geen reacties

Nieuw 5-delig windscherm inclusief onderrand

Projectomschrijving

Jacht familie Beyer

Voor de familie Beyer plaatsten we in Wessem een nieuw 5-delig windscherm op hun plezierjacht, inclusief onderrand. Het windscherm is voorzien van onze gepatenteerde verborgen Stealth-scharnieren. Het scherm is neerklapbaar maar kan ook in zijn geheel worden verwijderd. Verder zijn er tenaxnoppen aangebracht voor de bevestiging van een tent. De onderrand is gepoedercoat in RAL-kleur 9003 en heeft een uitsparing voor een toegangsluik.

Omru Scheepsramen Geen reacties

16 nieuwe ramen voor plezierjacht

Projectomschrijving

Jacht familie Craenen

Dhr. Craenen gaf ons de opdracht om zijn plezierjacht te voorzien van 16 nieuwe ramen. We monteerden 14 vaste en 2 zakramen op basis van standaard klemblokken. De profielen zijn uitgerust met grijs glas en en een grijs afwerkrubber aan de binnenzijde. Montage vond plaats bij Y.C.S. in Stevensweert.

Omru Scheepsramen Geen reacties

Nieuwe ramen en windscherm

Projectomschrijving

Jacht familie Blom

Op het jacht van de familie Blom mochten wij niet alleen 11 nieuwe scheepsramen, maar ook een nieuw windscherm plaatsen. De ramen met isolatieglas hebben we gemonteerd op basis van standaard klemblokken, met een grijs afwerkrubber aan de binnenzijde. Het 5-delige windscherm is voorzien van grijs glas en uitgevoerd met onze gepatenteerde verborgen Stealth scharnieren. Montage vond plaats in jachthaven De Spanjaard in Kinrooi (B).