Omru Scheepsramen Geen reacties

OMRU OP MARITIME INDUSTRY 2023

Weer zo’n beurs waar we al jaren komen. En waar we ook dit jaar niet op willen ontbreken: Maritime Industry, op 23/24/25 mei in Gorinchem. Al meer dan 15 jaar het vakevenement voor de binnenvaart. 

Alles wat u wilt weten over onze hoogwaardige aluminium scheepsramen voor de binnenvaart, hoort, ziet en leest u in onze stand.

U bent van harte welkom.

Omru Scheepsramen Geen reacties

OPEN SCHEEPVAARTDAGEN ANTWERPEN: WE ZIJN ERBIJ!

Van 17 t/m 19 maart 2023 zijn wij te vinden op de Open Scheepvaartdagen in Antwerpen. Een belangrijk evenement voor de binnenvaartsector, in één van de oude havendepots vlak bij de Schelde. Zeker de moeite waard om een keer bij te wonen. Niet in de laatste plaats omdat wij er ook zijn ?  Graag tot dan.

Omru Scheepsramen Geen reacties

OMRU op Shipping Technics Logistics vakbeurs (27-28 sept. Messe Kalkar)

Op 27 en 28 september a.s. organiseert het beurs- en evenementencentrum Messe Kalkar de Nederlands-Duitse vakbeurs Shipping Technics Logistics. Deze beurs is in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in de binnenvaartsector. Op een beursvloer van 9.000 m2 zijn de nieuwste producten, trends en diensten van de maritieme branche samengebracht. En natuurlijk mag OMRU Scheepsramen daartussen niet ontbreken. U vindt ons beide dagen op de beurs, waar wij ons uitgebreide assortiment scheepsramen voor de beroepsvaart presenteren. Wij ontvangen u graag als onze gast.

Omru Scheepsramen Geen reacties

OMRU LEVERT RAMEN VOOR EXCLUSIEVE NIEUWE CARAVAN LUME TRAVELER

We staan bekend als leverancier van kwaliteitsramen voor de beroepsvaart en pleziervaart. Maar als innovatief bedrijf gaan we uitdagingen natuurlijk niet uit de weg. Ook niet als die in andere branches liggen. Zo’n nieuwe uitdaging kwam op ons pad toen Hein van de Laar ons vroeg om ramen te leveren voor zijn nieuwe caravanconcept: de Lume Traveler. Een exclusieve, stoere caravan van Nederlandse bodem. Na een succesvolle pilot hebben we opdracht gekregen voor de productie van ramen voor de eerste serie van 10 caravans. Daarnaast zijn we bezig om naar de specifieke wensen van onze opdrachtgever een flush-deur te ontwikkelen. Wordt vervolgd.

 

Over de Lume Traveler

De Lume Traveler is geen gewone caravan, maar een tijdloos en duurzaam vormgegeven slaap-kooktrailer van puur Nederlandse makelij. Relatief klein en licht, maar voorzien van veel luxe zoals een comfortabel tweepersoonsbed, een volwaardig fornuis, een zonnepaneel en een volledig te openen panoramadak. De Lume Traveler is verkrijgbaar in drie varianten: de No. 1, de Lume Basic en de Lume Shell (zelf in te richten). Meer informatie over deze bijzondere caravan is te vinden op http://www.lumetraveler.com

Omru Scheepsramen Geen reacties

Bezoek OMRU Scheepsramen op Maritime Industry 2018 in Gorinchem (stand I-138)

Van 29 t/m 31 mei vindt Maritime Industry plaats in het hart van de waterregio: Gorinchem.

Dit toonaangevende evenement voor de maritieme industrie is de plek waar exposanten uit de binnenvaart, zeevaart en visserij hun nieuwste producten en diensten presenteren aan meer dan 15.000 bezoekers. Natuurlijk is ook OMRU Scheepsramen gedurende drie dagen op Maritime Industry aanwezig.

Maak kennis met onze kwalitatief hoogwaardige scheepsramen, waaronder het innovatieve thermisch onderbroken profiel voor de beroepsvaart.

U vindt ons in stand nummer I-138. Graag tot ziens in de Evenementenhal in Gorinchem.

Meer informatie over de beurs vindt u hier.

Omru Scheepsramen Geen reacties

Snelle levering isolatieglas (ISO614) bij OMRU Scheepsramen: 
doorlooptijden terug op oude niveau

Op dit moment ondervinden nagenoeg alle leveranciers van scheepsramen problemen met de toelevering van glas. Dat komt met name omdat de meeste glasproducenten prioriteit geven aan bedrijfssectoren die grotere volumes afnemen. Met als gevolg dat ook onze gemiddelde doorlooptijd van een productieorder langer was dan normaal. Met de nadruk op ‘was’, want innovatief als wij zijn hebben wij dit probleem inmiddels opgelost.

Waar veel van onze concurrenten 6 weken moeten wachten op isolatieglas (veiligheidsglas met ISO614-certificaat), hebben wij het binnen 3 weken op onze productielocatie in Echt. Enkel glas hebben we zelfs al binnen 1 tot 2 weken in huis. Voor u betekent dit, dat vanaf nu de doorlooptijd van een order bij OMRU Scheepsramen weer op het oude niveau zit.

Heeft u speciale wensen op het gebied van warmte-isolatie, geluidsisolatie, lichtdoorlatendheid (getint glas / privacy glas) of inbraakwerendheid? Wij stellen voor u een glaspakket samen waarin we de ideale combinatie maken van spouwbreedte, glasdikte en (indien nodig) speciale zonwerende coatings om tot het gewenste resultaat te komen. Informeer naar de mogelijkheden: bel. 0475 580 488.

Omru Scheepsramen Geen reacties

OMRU OP VAKBEURS SHIPPING-TECHNICS-LOGISTICS (KALKAR) standnr. 211

Ook dit jaar is OMRU Scheepsramen aanwezig op de bekende Nederlands-Duitse vakbeurs Shipping-Technics-Logistics-Kalkar. Deze beurs vindt op 26 en 27 september plaats in Messe Kalkar. Op beide dagen presenteren Duitse en Nederlandse bedrijven uit de maritieme sector hun nieuwste producten, trends, innovaties en diensten op een totale oppervlakte van 9.000 m². Bent u in de buurt? Kom langs. U vindt ons in standnr. 211.