Omru Scheepsramen Geen reacties

Als één van de trendsetters op de markt voor scheepsramen, hebben wij opnieuw een innovatief product toegevoegd aan onze brede range van profielen voor de pleziervaart: het thermisch onderbroken schuifraam. Dit nieuwe maatwerkproduct kan zowel d.m.v. klemblokken of d.m.v. een tegenlijst aan de binnenzijde worden gemonteerd. Ook voor de beroepsvaart kunnen wij dit unieke schuifraam leveren.

De belangstelling voor ons thermisch onderbroken schuifraam is bijzonder groot. De afgelopen tijd hebben wij al de nodige schuiframen mogen monteren (zie foto’s). Vooral het design en de hoge mate van gebruiksgemak springen eruit, horen wij van onze klanten terug.
 
Op de foto’s ziet u een recent voorbeeld van een thermisch onderbroken schuifraam met isolatieglas, dat deels is verwerkt in de boventoog. Dit raam hebben wij gemonteerd d.m.v. een tegenlijst aan de binnenzijde.


klemblokken

Een andere klant koos voor zijn binnenvaartschip voor een thermisch onderbroken schuifraam met isolatieglas op basis van montage door middel van klemblokken.

Wilt u meer informatie over ons thermisch onderbroken schuifraam? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)6 203 51 424 / +31 475 55 10 23. Of vraag direct een offerte aan.