Voor zeegaande jachten de beste keuze

Schippers met ambities die verder reiken dan de Nederlandse binnenwateren, kiezen vaak voor dit zeewaardige thermisch onderbroken klemblokprofiel van OMRU Scheepsramen. Uit ons assortiment van aluminium raamprofielen voor de pleziervaart, is dit de grote broer van het standaard klemblokprofiel.

Omdat dit profiel een spouw heeft van 16 mm kunt u aan boord met het juiste glaspakket hoge isolatiewaarden behalen. Bovendien kan omgevingsgeluid tot een minimum worden gereduceerd. Standaard is dit scheepsraam voorzien van een buitenruit met een dikte van 10 mm, maar ook dikker glas is bespreekbaar en eenvoudig te plaatsen. Met dit oersterke thermisch onderbroken klemblokprofiel gaat u met een gerust hart buitengaats.

Een andere reden om voor dit thermisch onderbroken profiel te kiezen is een praktische: als de binnenbetimmering niet helemaal tot aan het raamgat loopt maar iets eronder eindigt, dan is het niet mogelijk om een tegenlijst te plaatsen. Het thermisch onderbroken klemblokprofiel is dan een uitstekend alternatief.

Kies hier een ander profiel