De beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt

 

Montage door middel van klemblokken is én blijft de allerbeste oplossing om een scheepsraam af te dichten tussen de wand van het schip en de flens van het raam. Dit aluminium raamprofiel van OMRU Scheepsramen staat in de markt bekend om zijn onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding. Eigenaren van plezierjachten kiezen voor dit raamprofiel als ze de beste afdichting willen in combinatie met een hoogwaardige uitstraling aan de buitenzijde.

Wat het interieur betreft, hoeft de binnenbetimmering pas te worden afgewerkt nadat de ramen zijn gemonteerd. Dat is een bijkomend voordeel van dit type bootraam. Als aan de binnenzijde alles naar uw wens is, plaatsen wij tot slot een afwerkrubber als finishing touch.

Het standaard klemblokprofiel van OMRU kan zonder problemen worden toegepast in gebogen wanden: er zijn kleine radiussen mogelijk van minimaal 45 mm (r=45) en bij klapramen van minimaal 65 mm (r=65). Wat betreft de wanddiktes geldt 8 mm ter hoogte van de klemblok en tot 15 mm ter hoogte van het afwerkrubber. Wij lichten dit graag persoonlijk bij u toe.

Kies hier een ander profiel