Omru Scheepsramen november 6, 2017 Geen reacties

Snelle levering isolatieglas (ISO614) bij OMRU Scheepsramen: 
doorlooptijden terug op oude niveau

Op dit moment ondervinden nagenoeg alle leveranciers van scheepsramen problemen met de toelevering van glas. Dat komt met name omdat de meeste glasproducenten prioriteit geven aan bedrijfssectoren die grotere volumes afnemen. Met als gevolg dat ook onze gemiddelde doorlooptijd van een productieorder langer was dan normaal. Met de nadruk op ‘was’, want innovatief als wij zijn hebben wij dit probleem inmiddels opgelost.

Waar veel van onze concurrenten 6 weken moeten wachten op isolatieglas (veiligheidsglas met ISO614-certificaat), hebben wij het binnen 3 weken op onze productielocatie in Echt. Enkel glas hebben we zelfs al binnen 1 tot 2 weken in huis. Voor u betekent dit, dat vanaf nu de doorlooptijd van een order bij OMRU Scheepsramen weer op het oude niveau zit.

Heeft u speciale wensen op het gebied van warmte-isolatie, geluidsisolatie, lichtdoorlatendheid (getint glas / privacy glas) of inbraakwerendheid? Wij stellen voor u een glaspakket samen waarin we de ideale combinatie maken van spouwbreedte, glasdikte en (indien nodig) speciale zonwerende coatings om tot het gewenste resultaat te komen. Informeer naar de mogelijkheden: bel. 0475 580 488.

Omru Scheepsramen november 6, 2017 Geen reacties

Bezoek OMRU Scheepsramen op Boot & Fun Berlijn (23-26 nov.)

Boot & Fun Berlin is een van de belangrijkste watersportbeurzen van Europa. Ook OMRU Scheepsramen mag op deze vooraanstaande beurs natuurlijk niet ontbreken.
Boot & Fun vindt van 23 t/m 26 november plaats in de Messe Berlin. U vindt ons in Hal 5.2 / standnummer 485. Graag tot ziens!

Omru Scheepsramen september 8, 2017 Geen reacties

OMRU OP VAKBEURS SHIPPING-TECHNICS-LOGISTICS (KALKAR) standnr. 211

Ook dit jaar is OMRU Scheepsramen aanwezig op de bekende Nederlands-Duitse vakbeurs Shipping-Technics-Logistics-Kalkar. Deze beurs vindt op 26 en 27 september plaats in Messe Kalkar. Op beide dagen presenteren Duitse en Nederlandse bedrijven uit de maritieme sector hun nieuwste producten, trends, innovaties en diensten op een totale oppervlakte van 9.000 m². Bent u in de buurt? Kom langs. U vindt ons in standnr. 211.

Omru Scheepsramen september 8, 2017 Geen reacties

OMRU OP BOTEN- EN CAMPERBEURS GORINCHEM (22-23 SEPT)

In september staat OMRU Scheepsramen op diverse vakbeurzen in Nederland. Zo ook op vrijdag 22 september (12.00 – 17.00 uur) en zaterdag 23 september (10.00 – 17.00 uur) op de Boten- en Camperbeurs in Gorinchem. Een bijzondere beurs op een toplocatie midden in deze historische vestingstad. Wie zien we er?

Info: www.lingehavengorinchem.nl

Omru Scheepsramen april 21, 2017 Geen reacties

Bezoek OMRU Scheepsramen op Maritime Industry 2017 in Gorinchem (stand 106)

Van 9 t/m 11 mei vindt Maritime Industry plaats in het hart van de waterregio: Gorinchem.

Dit toonaangevende evenement voor de maritieme industrie is de plek waar exposanten uit de binnenvaart, zeevaart en visserij hun nieuwste producten en diensten presenteren aan meer dan 15.000 bezoekers. Natuurlijk is ook OMRU Scheepsramen gedurende drie dagen op Maritime Industry aanwezig.

Maak kennis met onze kwalitatief hoogwaardige scheepsramen, waaronder het innovatieve thermisch onderbroken profiel voor de beroepsvaart.

U vindt ons in stand nummer 106. Graag tot ziens in de Evenementenhal in Gorinchem.

Meer informatie over de beurs vindt u hier.

Omru Scheepsramen november 4, 2016 Geen reacties

OMRU Scheepsramen behaalt IMCI certificering

Met trots kunnen wij melden dat we geslaagd zijn voor de IMCI certificerings test.

Verslag van test conform ISO 3903 v. 2012 Ships and marine technology

Certificaten:
Wij hebben de drukproef uitgevoerd om het type thermisch onderbroken Beroepsvaartprofiel te onderwerpen aan de drukproef conform de ISO 3903. De drukproef is uitgevoerd op een “vast raam” en een “klapraam”. De drukproef heeft laten zien dat zonder lekkage, vervorming of breuk * de samenstelling van zowel het vaste, als het klapraam, een druk heeft weerstaan van 75 kPa. Hiermee hebben wij aangetoond dat de het Beroepsvaartprofiel volgens ISO 3903 artikel 7.2 “mechanical strength test” voor rechthoekige ramen voldoet aan type E, zijnde “zwaar” profiel. Dit geldt voor zowel het vaste raamprofiel als het te openen raamprofiel.

De proef- en testresultaten zijn op video vastgelegd.

Na de druktest hebben wij het raam gedemonteerd om de harskern (thermische isolatie) te inspecteren en vastgesteld dat de drukbelasting van 75 kPa geen breuk, scheur of onthechting heeft veroorzaakt.

DOWNLOAD IMCI VERKLARING